В началото на есенния сезон е време да се адаптираме към новия работен ритъм,  да презаредим батериите и да влезем във форма, освобождавайки се от натрупаните токсини.

Солна стая „СОЛ“ предлага цялостна програма за пречистване и укрепване на организма с апаратура от най-висок клас. На разположение на клиентите й са йонен детоксикатор и вибро фит апарат, чрез които по-доброто здраве и визия през новия сезон са на високо ниво.

Йонната детоксикация пречиства тялото напълно естествено от натрупаните вредни токсини под формата на шлаки и клетъчни отпадъци. Вследствие на начина на живот и хранене, в организма се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена и жлъчна киселина, а запазването на алкалната среда в него е  почти невъзможно. Тук е мястото на детоксикацията, която отстранява тежки метали и отпадъчни продукти, облекчава болките, увеличава енергията и балансира организма.

Процедурата по йонна детоксикация представлява пречистване на организма чрез електрод от мед и неръждаема стомана.  Стъпалата се потапят в електрически заредена от него ваничка с вода, в която е разтворена хималайска сол. На ръката се поставя магнитна гривна, предварително включена към детоксикатора. Процедурата трае около 30 минути.

Ефектът от йонната детоксикация се усеща веднага след процедурата (най-бързо се повлияват главоболие и високо кръвно), а действието й се забелязва още в хода на процедурата, когато водата започва да се оцветява в различни цветове в зависимост от това в кои органи са се натрупали най-много токсини.  Жълто-зеленият цвят сигнализира за проблеми с пикочните пътища и бъбреците, оранжевият – ставите, кафявият – черен дроб и тютюнопушене, тъмнозелен – жлъчка, бяла пяна – лимфна система, бели частици – квасни гъбички, черни частици – тежки метали, червени – кръвни съсиреци.

Процедурата е подходяща за всички и повлиява всякакъв вид здравословни проблеми. Не се препоръчва единствено за деца, хора с тежка анемия, анорексия и подлагащи се на химиотерапия.

За дълготраен ефект и пълно пречистване на организма са необходими поне 5 процедури през минимум 72 часа. В солна стая „СОЛ“ можете да се възползвате и от изгодни пакетни цени за 5 и повече процедури. Преди всяка процедура се извършва индивидуална консултация.

Вибро фит терапията пък работи чрез вибрации. Разработена е от НАСА за поддържане на мускулния тонус на космонавтите. 10 минути на вибро фит платформата се равняват на 1 час натоварване във фитнеса. Уредът може успешно да замени повечето уреди във фитнес залата – раздвижва цялото тяло, повишава мускулната активност, отнема умората и тонизира.

Солна стая „СОЛ“ – подарете си здраве!

Солна стая „СОЛ“ се намира на ул. „Цар Калоян“ 3 в Шумен

Работи от 09:00 до 20:00 часа всеки ден

Телефон за записвания: 0884/25 40 20

Фейсбук страницата й може да видите тук, Инстаграм профил – тук.

Още по темата

Платена публикация