Advance Academy Kids, водещата детска IT академия в България, с гордост обявява откриването на нов учебен център в Шумен!

На 27 септември от 16:00 до 20:00 часа на ул. “Генерал Скобелев” 38 ви каним да се присъедините към нас, за да разгледате нашия нов център и да се докоснете до любопитния свят на технологии като Scratch, Minecraft, Roblox, 3D принтери, виртуална реалност и още!

Това са само част от технологиите, които тази есен децата от 1 до 12  клас в Шумен ще имат шанса да опознаят, като се включат в нашите уникални курсове по програмиране.

Какво можете да очаквате?

  • Запознайте се с проекти в Scratch, Roblox и Minecraft, разработени от предишни ученици на Advance Academy Kids!
  • Впечатляваща демонстрация на 3D принтери!
  • Изживейте виртуална реалност (VR) на живо!
  • Играйте най-новите игри на PlayStation 5!

Това е шансът вашите деца да открият какво ги вдъхновява най-много – било то програмиране, създаване на игри, роботика или уеб програмиране. А най-хубавото? Ще се забавляват, докато учат!

Оценка на компютърна грамотност на децата

В събитието сме включили и напълно безплатно оценяване на нивото на компютърна грамотност за децата!

С няколко кратки теста ще можем заедно с вас като родители да разгледаме уменията на детето ви в дигиталната среда, да отбележим къде има място за подобрение и да изберем правилния подход за ИТ развитие.

Всяко дете ще получи и Сертификат за получена оценка, където ще бъде отразено неговото представяне.

Кои са Advance Academy Kids?

Advance Academy Kids е водещата детска IT академия в България, стартирала през 2017 г. във Варна.

Нашата специализирана STEM програма за ученици от 1 до 12 клас е проектирана по американска методология и до момента над 1000 деца вече са преминали през нашите курсове.

А новият ни учебен център в Шумен е само началото – скоро ще открием врати и във Велико Търново, Русе и Бургас.

Защо са важни ИТ знанията и уменията за децата?

Технологиите вече са навсякъде около нас и ще продължат да се развиват с огромни темпове.

Дигиталната грамотност е ключът към успешното бъдеще на децата ни, а програмирането е не просто умение, а начин на мислене. Чрез него децата ще развият логическо мислене, умения за решаване на проблеми, работа в екип, креативност и самостоятелност – качества, които ще им бъдат от полза във всяка сфера на живота.

Нашите курсове предлагат не само знания, но и възможността децата ви да превърнат времето пред екрана в нещо значимо и полезно – в хоби или дори бъдеща професия!

Ето защо ще ви очакваме на 27 септември (петък) на ул. “Генерал Скобелев” 38, за да ви покажем, че технологиите и програмирането могат да бъдат истински забавни и полезни!

За повече информация можете да се свържете с нас на тел.: 0877144744 или  office@advanceacademy.bg

Платена публикация