Китайският мол „Синя луна“ се премести на ново по-комуникативно и удобно за шуменци място и вече посреща първи клиенти на втория етаж на бившия магазин „Детски свят“ на бул. „Славянски" 16 в Шумен. От екипа му са подготвили и 20 % намаление за посетителите през първите 10 дни от откриването му.

Магазинът е зареден с още по-богата гама артикули, сред които бюджетно сезонно облекло и обувки за цялото семейство – блузи, пуловери, панталони, клинове, якета, грейки, полари, бельо, обувки, джапанки, домашни чехли. В магазина могат да бъдат намерени и рокли за специални поводи на атрактивни цени, както и дамски чанти и портмонета.

„Синя луна“ продължава да държи на оптималното съотношение между цената и високото качество на продуктите си, предлагайки голям избор и на стоки за дома и свободното време. В магазина могат да бъдат открити още играчки, ученически пособия, куфари, рамки за снимки, разнообразни празнични декорации и подаръчни кутии, аксесоари за мобилни телефони и автомобили, риболовни принадлежности, душ комплекти, спортни стоки и продукти за здраве и красота.

Новата локация на магазина е бул. „Славянски“ 16 в гр.Шумен (бившият магазин "Детски свят").

Работно време: 09:00 - 20:00 часа

Телефон: 0878 150 110

Платена публикация