По време на официалната премиера на филма "Жокера: Лудост за двама" Лейди Гага призна колко влюбена е в годеника си Майкъл Полански и как "всичко се е променило за нея, откакто го срещнала".

На червения килим 38-годишната носителка на "Грами" заяви гордо пред сп. People: "Обожавам го. Покрай съвместната ни работа още повече го заобичах. Той е моят партньор и най-добър приятел."

За Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джерманота, и инвестителят Майкъл Полански, че са заедно се заговори още през 2020 г. Тогава двойката бе забелязана да се целува на новогодишно парти в Лас Вегас. Малко след това и самите те официализираха връзката си по време на Супербоул, който се проведе в Маями.

Четири години по-късно по време на Олимпийските игри в Париж Гага се похвали, че връзката им е преминала на следващото ниво и показа годежен пръстен.

В интервю изпълнителката сподели, че първоначално е приела предложението на Майкъл за шега и че не е било сериозно. "Предложи ми на първи април. Нормално да реша, че е шега", каза. 

Що се отнася до общите им проекти - Полански е признат за съавтор на някои от песните на звездата, като пример "Good Morning", "Get Happy", "Oh, When the Saints" и "If My Friends Could See Me Now".

Дир.бг