Съгласно заповед №РД-11-277/03.10.2024 г. е обявена процедура за отдаване под наем на част от имот – държавна собственост чрез търг с тайно наддаване при следните условия:

Обект, който ще се отдава под наем: площ 1 кв.м., находящо се на първия етаж в сградата на Съдебна палата Нови пазар, ул. „Цар Освободител“ № 31, до централния вход.

Предназначение на обекта: поставяне на кафе – автомат.

Срок за отдаване под наем на обекта: 5 /пет/ години, считано от датата на сключване на говора за отдаване под наем.

Специални изисквания към участниците: до участие в търга се допускат всички юридически лица, регистрирани по ТЗ.

Начална тръжна цена: в размер на едномесечна наемна вноска 100,00 лв. с включен ДДС. В наемната цена не са включени консумативни разходи.

Депозит за участие в търга: Парична вноска в размер на 60 лв., която се внася по сметка на съда, най-късно до изтичане на срока за подаване на заявленията.

Срок за закупуване на тръжната документация: до 30-ия ден, считано от деня следващ датата на публикуване на обявата.

Цената на тръжната документация е 15 лв., като същата се внася по набирателната сметка на РС – Нови пазар.

Заявления за участие в търга се подават в деловодството на Районен съд – Нови пазар. Срокът за подаване на заявленията е до 17,00 часа на 35-ия ден, считано от деня следващ датата на публикуване на обявата за търг в национален ежедневник и в местен вестник.

Огледи на обекта могат да се извършват само след закупуване на тръжната документация до 35-ия ден от публикуване на обявата.

Търгът ще се проведе на 7-ия ден след изтичането на срока, за подаване на заявления за участие в търга в административната сграда на Районен съд – Нови пазар. „Цар Освободител“ № 31, съдебна зала№ 1 от 13,00 часа.

Пълният текст на условията на търга публикувани на интернет страницата на съда и на таблото в сградата на Съдебна палата Нови пазар.