Flamingo Cake Shop е уютната сладкарска работилничка на Ани, сгушена в сърцето на Шумен. Със съпруга й харесват мястото, разположено под Цветния пазар в центъра на града, още преди две години. Не закъснява и решението им да сбъднат тази мечта и да започнат да се занимават със създаването на сладки изкушения.  

Страстта на Ани към приготвянето на десерти се заражда още в ученическите години, а първата си бутикова торта прави за детето си, когато то навършва 6 месеца. Близките и приятелите й много я харесват и започват да й поръчват торти и за своите специални моменти. Така постепенно работата й се увеличава и вече има зад гърба си стотици неустоими сладки шедьоври.

Ани е икономист по образование, но казва, че сладкарството е нещото, което я прави щастлива и й се получава с лекота. Отскоро работи със свой екип, за да може да изпълни увеличаващия се брой поръчки. Съпругът й също е все така неотлъчно до нея, а широката й усмивка и приказните й торти говорят сами за себе си.

Твори с вдъхновение и винаги с качествени продукти. Държи блатовете да са прясно изпечени, а тортите - сочни и с балансиран вкус. Приготвя ги по всякакви поводи, сред които  рождени дни, сватби, кръщенета, годишнини и други лични празници. Отнася се с особено внимание към детайла, за да постига всеки път перфектна визия и вкус.

Flamingo Cake Shop предлага торти, мъфини, еклери, баклавички, трилече, меденки, в които няма как да не се влюбите. Приема и поръчки за торти и сладки по избран от клиента дизайн.

Ако искате да опитате от сладките им изкушения с чаша ароматно топло кафе, можете да го направите на ул. „Хан Крум“ 17 (Под Цветния пазар).

Фейсбук страницата на Flamingo Cake Shop можете да разгледате тук.

Телефон за поръчки: 0899 950 322

Платена публикация