Advance Academy Kids, водещата детска IT академия в България, вече отвори врати за децата от 1 до 12 клас в Шумен!

Групи за курсовете ни по програмиране с любимите на децата Scratch, Minecraft, Roblox, HTML и CSS стартират в рамките на следващите няколко седмици и искаме да ви напомним, че местата са ограничени.

Стартираме съвсем скоро!

Първите ни групи по програмиране за деца започват тази събота на 12 октомври. Но не се притеснявайте - имате възможността да включите детето си в едно от нашите обучения и в рамките на следващите три седмици (до 2 ноември).

За родителите и децата, които искат да се запознаят с нас и това, което правим по време на курсовете, организираме безплатни демо уроци за всяко обучение. Обадете ни се на тел.: 0877 144 744, за да се запишете за такъв.

Ето кои са курсовете, с които детето ви ще учи, докато се забавлява:

Scratch програмиране (1-4 клас)

Scratch е страхотен начин за децата да направят първите си стъпки в света на информационните технологии. С него те ще създават собствени игри и анимации, докато учат основните принципи на програмирането. Курсът е подходящ за най-малките и ще им помогне да развият логическо мислене, докато подреждат блокчета с код и се забавляват.

Minecraft програмиране (3-7 клас)

Любимата игра на децата, но в нова светлина! В курса по Minecraft програмиране, децата ще създават свои собствени светове и ще използват блокчета с код, за да трансформират всичко в играта. Това е един от начините ни да комбинираме игра с обучение - доказан метод за ефективно усвояване на знания.

Roblox програмиране (3-7 клас)

Курсът ни по програмиране с Roblox е мечтата на всяко дете - в него учим програмиране, докато създаваме напълно реални игри в платформата! С помощта на Roblox Studio и езика Lua, те ще се запознаят с основите на програмирането по забавен и интерактивен начин. Най-хубавото е, че всяка от разработените игри може да бъде споделена с приятели.

Уеб програмиране (5-12 клас)

За по-големите ученици сме подготвили курс по уеб програмиране с HTML и CSS - задължителните езици за създаване на уеб сайт. По време на целия курс работим по ангажиращи проекти, които накрая се превръщат в истински, функциониращи сайтове. Това е страхотна първа стъпка за децата, които имат интерес към интернет технологиите и искат да създават свои дигитални проекти.

Специален подарък за записалите се до края на месеца!

Ако запишете вашето дете преди края на месец октомври, то ще получи специална светеща раница от нас! Това е нашият начин да приветстваме новите малки програмисти във вълнуващия свят на дигитални приключения, наречен програмиране.

Можете да се свържете с нас за записвания и въпроси на имейл shumen@advanceacademy.bg и на тел.: 0877 144 744. Очакваме ви на ул. “Генерал Скобелев” 38, където с нетърпение да направим учебната година на детето ви още по-полезна и вълнуваща!

Платена публикация