Безплатни професионални обучения за безработни, регистрирани в Бюрото по труда, и работещи, които желаят да повишат квалификацията си, организира Центърът за професионално обучение към Silence Academy в Шумен. Кандидатите могат да избират от девет курса в различни направления според личните си предпочитания и професионална ориентация – графичен дизайнер, интериорен дизайнер, продавач-консултант, финансов отчетник, данъчен и митнически посредник, електромонтьор - специалност „Електрически инсталации“, електромонтьор - специалност „Електродомакинска техника“, модист и шивач.

Обученията предоставят възможност за придобиване на първа, втора и трета степен на професионална квалификация, като на всеки курсист, който не живее в Шумен, се изплащат пътни разноски.

Програмата се осъществява съвместно с Бюрото по труда, като кандидатстването е онлайн на интернет страницата на Агенцията по заетостта. След одобрение на подаденото заявление системата генерира електронен ваучер, който се изпраща автоматично на електронната поща на заявителя, както и на избрания от него доставчик на обучение. Необходимо е след това курсистът да се свърже с доставчика на обучението за уточняване на графика на провеждане на курса.

Освен професионалните обучения, Silence Academy организира езикови курсове по английски, немски, испански и арабски език, както и индивидуални и частни уроци за деца по всички учебни предмети и гореизброените езици. Предлага подготовка за матури, кандидатстудентски изпити за „Медицина“ и „Право“. А от съвсем скоро – уроци по театрално изкуство!

Silence Academy се намира на бул. „Славянски“ 5 в гр. Шумен

Повече информация за тях и предстоящите им събития можете да намерите тук

Тел.: 0894 79 71 97

Платена публикация