Пресен суджук за домашно сушене, както и различни месни сурово-сушени деликатеси от истинско българско месо предлага и тази зима шуменската верига “Българска скара”. Към асортимента на фирмата майсторите месари са добавили и варено-пушени колбаси. 

Ако желаете сами да изсушите суджука за своята трапеза, можете да поръчате три вида пресен суджук, приготвен от току-що добито месо, свежи подправки, без консерванти и изкуствени добавки.

  • Класически суджук по традиционна българска рецепта, смес от 75% говеждо и 25% свинско месо. 
  • Пикантен суджук от говеждо и свинско месо в същото съотношение, както при класическия.
  • Суджук от 100% говеждо месо.

Суджукът е замесен в производствената база на “Българска скара” в село Дибич с месо от кланиците в Зелена морава и Дулово. Можете да закупите директно от село Дибич, да направите заявка за доставка в някой от обектите на фирмата в Шумен и страната, както и на телефон 0899172647. 

Готовите суджуци ще бъдат доставени до най-удобния за Вас обект на “Българска скара”, а ако поръчате големи количества, ще ги получите и у дома. 

Ако желаете да закупите вече сушен суджук, готовият продукт ви очаква в обекта на “Българска скара” в Добруджанския квартал. Там ще намерите още от сушените деликатеси на фирмата:

  • Луканка
  • Пастърма
  • Кълцаница
  • Свински врат
  • Филе Елена

Тази година към асортимента си “Българска скара” са добавили и варено-пушени колбаси:

  • Кренвирши от истинско месо.
  • Шпеков салам.
  • Македонска наденица. 

Телефон за заявки за пресен суджук за сушене: 0899 17 26 47

Места, откъдето може да поръчате и вземете суджука. 

  • Производствена база: с. Дибич, ул. Крайречна 31

Обекти в Шумен: 

  • Кв. “Добруджа”, ул. “Съединение” 45 (срещу Второ ОУ “Петър Берон”)
  • Кв. “Тракия” (до църква “Св. Райко Шуменски”)
  • Ул. “Васил Априлов” № 40
  • Ул. “Цар Освободител” (до новата поликлиника)
  • На паркинга на “Кауфланд” в кв. “Боян Българанов” 

Суджук може да поръчате и вземете и в Нови пазар, ул. “Цар Борис I” №1, както и във всички обекти на “Българска скара” в цялата страна. 

Платена публикация