Отборът на Манчестър Юнайтед постигна втора поредна победа в груповата фаза на Шампионската лига, след като успя да обърне Клуж до 2:1 в едноименния румънски град.

Феновете на "червените дяволи" имаха възможност за първи път да видят в титулярния състав Уейн Рууни и Робин ван Перси, като компания им правеше Хавиер Ернандес. Изненадващо, домакините поведоха в резултата в 14-та минута след бърза контраатака, завършена от Пантелис Капетанос. В 29-та минута Рууни центрира от фаул и с малко късмет Ван Перси успя да прехвърли вратаря и да изравни резултата.

Малко след почивката ново перфектно центриране на английския национал бе завършено по страхотен начин от партньора му в атака, който вече има седем гола за тима след трансфера си от Арсенал. До края на мача не паднаха повече голове, като по този начин възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън вече имат шест точки, докато Клуж остана с три. В другия мач от групата Брага взе гостуването си на Галатасарай с 2:0 след голове на Микаел и Алан и също вече има три точки, докато Галатасарай е на последно място, без спечелена точка. /БГНЕС