"Вярвам, че промените са за добро, в управлението влиза един футболен човек", коментира наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов, след като днес Георги Илиев-Майкъла официално зае поста на изпълнителен директор в клуба, предаде репортер на БГНЕС.

"Вярвам, че промените са за добро, в управлението влиза един футболен човек, който са му ясни футболните въпроси. Радвам се, че най-после и на мен ще ми се даде свобода да избирам и да селектирам. Надявам се добрите неща да продължават да се случват в клуба. Разбира се, че имаме единомислие по важните въпроси. Базата е изключително важна, както за първия отбор, така и за ДЮШ. Георги много правилно начертава плана, който ще следва. Ние сме длъжни да изградим един боеспособен отбор, който да гони и постига целите си", заяви Младенов.

"Аз не съм спирал да работя с моя екип по евентуалното привличане на нови състезатели. Основно ще се обърнем към българския пазар и ако се обръщаме към европейския пазар, да взимаме нещо изключително качествено. Ще се изгради един екип от скаути точно за тази работа. Това, което аз и моят екип изберем, ще се предоставя на Георги Илиев и той ще върши останалата част от работата", допълни старши-треньорът на "армейците". /БГНЕС