"Няма индикации Платини да може да играе срещу Левски, и двата отбора не са на високо ниво", коментира изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев преди Вечното дерби в събота, предаде репортер на БГНЕС.

Майкъла изтъкна, че не счита Левски за силен отбор, въпреки доброто представяне на "сините" от началото на сезона. "Предстои дерби между два отбора, които не са на много високо ниво. Гледам играта, това не е качеството на футболистите, което дават и Левски, и ЦСКА. Това са двата отбора в България, ако искаме да върнем футбола, трябва те да се върнат на позициите, които са били преди 20 години, или преди 10. Левски като класиране е добре, но като игра и като положение в Европа, знаете, че и двата отбора отпаднаха от посредствени отбори", сподели на брифинг днес Илиев.

"Няма индикации Платини да може да играе срещу Левски. Говорих с Боби Михайлов, много професионално и коректно се обърна към мен, показаха ми всички документи. Показаха ми къде ние сме сгрешили. За мен не е професионално да лишиш един човек от работа, поради някакви документални неща. Има юристи в клуба, те са по-запознати. На този етап обаче той не може да бъде картотекиран", допълни новата силна фигура на "Българска армия".

"Осигурили се спокойствие на играчите, пари, каквото поехме като ангажимент, те са ги получили. Защо не коментирате те какво дават отсреща за тези пари? Те трябва до Нова година да докажат, че заслужават да са в ЦСКА и да взимат тези пари. Казах го и първия път, че този бюджет е много голям, прекалено много чужденци има в ЦСКА, които не могат да заработят парите, които получават. При всички случаи ЦСКА ще се отърве от голяма част от тези футболисти, особено чужденците, защото ние не можем да издържим финансово на този раздут бюджет", каза още Майкъла.

"Искам да сведете една информация до обществеността - вече всички билети и пропуски са платени. Извинявам се на хората, които досега са получавали безплатно, но аз въведох това нещо, понеже тези пари трябват за ремонти и ДЮШ. Правим в момента двата терена, до 40 дни трябва да са готови", уточни бившият играч на "армейците". /БГНЕС