"Със сигурност точката е успех, виждате какво става в групата. За тази година сме добре, на позиция сме за бараж", сподели президентът на БФС Борислав Михайлов, предаде репортер на БГНЕС.

"Добра оценка давам за мача, направихме много силен двубой срещу много силен съперник. Момчетата доказаха, че заслужават отново любовта на публиката. Това е най-радостното. Групата е много равностойна, но най-важното е да не губим мачове", каза още бившият ни национален страж.

"Този отбор е млад, с млад треньор, а играчите много израстват през последните месеци. Нека да вървят заедно напред. Мач през февруари няма да правим, защото това е много неудобна дата", добави Михайлов.

"Надявам се всичко около дербито Левски – ЦСКА да мине по план и безпроблемно. Дано да стане много голям празник и да дойдат много хора на стадиона. Не знам откъде знаете, че мача ще се дава по телевизията, това още не е станало ясно и не е сигурно. Аз сега директно отивам в БФС, там ще имам среща с хората, които се занимават с този въпрос. Футболът се играе за хората и е хубаво те да гледат мачовете, но все още нищо не се знае", завърши президентът на БФС. /БГНЕС