Челси и Манчестър Юнайтед направиха отново зрелищен мач - броени дни след като лондончани загубиха в първенството не без помощта на съдията Клатенбърг.

Този път срещата на ст. "Стамофрд Бридж" бе за Купата на лигата на Англия. Мачът премина извънредно оспорвано, като предложи много обрати. Гостите от Манчестър на три пъти повеждаха в резултата, но домакините не се предадоха и се бориха докрай, за да извоюват епична победа с хокейния резултат 5:4.

В 22-та минута Гигс откри, но след по-малко от десет минути Луис изравни от дузпа. Юнайтед отново излезе напред чрез Нани, реализирал малко преди края на първото полувреме. В 52-та минута Кейхил възстанови равенството при асистенция на Мата. Три минути по-късно Нани заби своя втори гол и отново даде предимство на Червените дяволи. В 93-ата минута Челси отново получи право на дузпа, която бе превърната в гол от Азар - 3:3.

В продълженията играчите на Челси стояха по-добре и по-свежи на терена. Сините поведоха с гол на Стъридж, отбелязал в 98-ата минута, а Рамирес реализира за 4:2 в 116-ата. В последната, 120-ата минута, Гигс намали от дузпа, но за повече Червените дяволи нямаха време: Челси - Манчестър Юнайтед 5:4. /БГНЕС