"Реал Мадрид, Барселона и Борусия Дортмунд имат най-големи шансове да спечелят Шампионската лига и се надявам, че ние можем да се присъединим към тази група", коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън преди днешния мач с Бенфика.

"Червените дяволи" спечелиха и трите си мача от груповата фаза от началото на кампанията и при нов успех тази вечер ще си осигурят участие на осминафиналите на турнира. "Тази година надпреварата е изключително силна и трябва да се представим на изключително високо ниво, ако искаме да спечелим. Няма как да пренебрегнем Реал Мадрид и Барса като фаворити, а и Борусия Дортмунд ще се съсредоточат в Шампионската лига през този сезон. Като се погледне класирането им в Бундеслигата, става ясно, че тяхната цел е да се представят силно в Европа. Тези три отбора са с най-големи шансове да спечелят и се надявам, че ние можем да се присъединим към тях, защото имаме силна група от играчи", коментира Фъргюсън.

"Изключително съм доволен от нападението на отбора - там има много голове. Очевидно имаме проблеми в защита, но другата положителна страна е, че малко по малко събрахме група от страхотни млади полузащитници", допълни мениджърът на Юнайтед. /БГНЕС