Тази неделя, от 14:30 ч. БНТ1 и БНТ Свят ще излъчат на живо мача от 13-ти кръг на "А" ПФГ между ЦСКА и Берое.

"Червените", които завършиха разочароващо 0:0 с Черно море, са четвърти в подреждането, като ги делят от беройци - на 10-ото място, само 8 точки. Берое победи през уикенда у дома Литекс с 1:0 и агитката има повод да подкрепя отбора в София със самочувствие и настроение.

БНТ ще включи на живо сигнал със седем камери непосредствено преди началото на двубоя в 14:25 часа. Коментатор на срещата ще бъде Ивайло Ангелов, репортери – Петър Иванов и Иван Петров.

От 16:30 часа пък започва "Спортна треска", където зрителите ще видят и чуят всички реакции след мача, ще видят репортаж от Миньор - Монтана, обзор на най-интересните моменти от съботните мачове - Локомотив Пд. - Черно море, Ботев Враца - Ботев Пловдив и Етър - Славия, и ще бъдат редовно информирани за развитието на двубоя в Разград Лудогорец – Левски.

Националната телевизия възобновява излъчването на спортното обзорно предаване "Трето полувреме" още тази неделя – по БНТ Свят от 22:10 ч. и от 01:00 ч. по БНТ1, за да направи феновете на родния футбол свидетели на головете от 13-ия кръг на "А" ПФГ, на реакциите и коментарите след мачовете и най-вече - след дербито Лудогорец и Левски.

БНТ ще предаде на живо и мачове от 14-ти и 15-ти кръг на "А" ПФГ. За да улесни феновете и да достави максимално удоволствие на зрителите на българския футбол БНТ и носителя на правата "Футбол Про Медия" се договориха на 28 ноември телевизията да излъчи мача Левски – Етър, а на 9 декември - ЦСКА - Локомотив Сф.

БГНЕС