Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков за пореден път нападна президентът на БФС Борислав Михайлов, този път след успеха на ловчанлии с 1:0 като гост на Спартак Варна.

Стоичков обяви, че вече е ясен кандидатът, който ще се бори с Боби Михайлов за шефското място в БФС, но не пожела да разкрие дали това ще бъде самият той. Само поясни, че той не е корумпиран и е напълно чист като биогриафия.

"Като дойде Конгресът, тогава вече ще се изправим един срещу друг. Ясен е кандидатът ни – много по-класен, много по-познат в света на футбола, не е корумпиран. В тези две години и половина аз не знам кой е президент на Футболния съюз, кой го командва. Няма да бъде първият ощетен отбор Ботев Пловдив, няма да бъде и последният.

Явно са си повярвали, че всичко може, щом и докладите вече дойдоха от Европа", заяви Стоичков след успеха във Варна.

Иначе самата победа Ицо коментира така:

"Доволен съм от резултата. Мисля, че в два мача е много по-лесно за нас. Важно е да подходят професионално играчите, защото в такива двубои най-лесно се правят контузии и най-лесно се губят мачове.

Затова и второто полувреме повече стоях до тъчлинията, за да им давам указания, да им давам напътствия. Вижда се, че нашата класа е по-голяма".

БГНЕС