Пари Сен Жермен е излязъл с оферта към Дейвид Бекъм за контракт с продължителност 6 месеца.

"Предложението на ПСЖ е с много изгодни условия. Договорът е за 6 месеца с опция за продължаването му и вероятността Дейвид да приеме, е доста голяма", разкрива източник, близък до Бекъм.

Самият Бекъм тези дни заяви, че още не е готов да приключи футболната си кариера. "В страхотна форма съм. Бих могъл да играя още 2 години. Така че, не бързайте да ме пенсионирате!"

ПСЖ искаше британеца още по времето, когато Ел Ей Галакси го прати под наем в Милан. Тогава спортният директор на парижани Леонардо отиде на крака при Бекс, но не успя да го уговори.

Сега обаче реалиите са доста различни - арабските собственици на ПСЖ развързаха широко кесията и купуват, без да се пазарят. Те вече взеха Златан ибрахимович и Тиаго Силва от Милан и си осигуриха услугите на треньора Карло Анчелоти.

Така че 37-годишният Бекъм този път едва ли ще откаже предложението. Параметрите му засега са тайна, но очевидно става дума за доста пари.

"Бекъм е много повече от спортист. Той е голям играч, но и известна личност. Ще е от помощ за отбора и едновременно с това ще е страхотна реклама", признава президентът на ПСЖ Насер ал-Келафи. /БГНЕС