"Чувствам се добре физически и имам желание да продължа да играя още 2-3 години", сподели капитанът на Евертън Фил Невил, след като се превърна в седмия футболист, изиграл 500 мача във Висшата лига.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед направи впечатляващото постижение при победата на Евертън над Уигън с 2:1 през уикенда. "Успехът над Уигън бе важен, но да достигна 500 мача във Висшата лига е нещо, към което се стремя през последните два сезона. Знаех, че най-вероятно ще се случи през тази година и го чаках с нетърпение. Сега се случи и си мисля, че наистина съм, остарял. На моята възраст идват подобни постижения - следващата ми цел е да изиграя още 14 мача, за да стигна до общо 700 в кариерата ми", коментира Невил.

"Радващото е, че все още имам желанието и глада да продължавам. Искам да играя още 2-3 сезона. На моите години най-важното е да се чувстваш добре физически и да знаеш, че все още си полезен за отбора си. За момента мисля, че и двете неща са на лице за мен. В мига, в който едно от двете вече го няма, ще трябва да се погледан в огледалото и сложа край", допълни капитанът на "карамелите".

БГНЕС