Преговаряме с два треньорски екипа – един от българи и един от чужденци, за това кой ще наследи Младенов начело на отбора", обяви изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков, предаде репортер на БГНЕС.

Живков говори пред медиите минути, след като стана ясно, че Стойчо Младенов вече не е треньор на "червените". "Надяваме се до вторник нещата да бъдат ясни", добави Живков и уточни, че на 8 януари клубът ще направи пресконференция по въпроса за това кой ще наследи Стойчо Младенов начело на "армейците".

Изпълнителният директор на "червените" добави, че на днешната среща с Младенов не се е дискутирал вариант заплатата на легендата на тима да бъде намалена драстично и той да остане на поста. Просто желанието на шефовете е било да се разделят със специалиста предвид слабите според тях изяви на тима този сезон – отпадането от Мура и четвъртото място в класирането на "А" група на полусезона.

"Предложихме на Стойчо Младенов да се разделим по взаимно съгласие. Мисля, че така е обективно. До края на работния ден би трябвало да имаме повече яснота как точно ще се разделим с него", завърши Живков. /БГНЕС