"Собствениците се отнесоха с мен като с последния дрипльо. Много унижения понесох, за да изпълня обещанието си към феновете, да не напускам отбора", обясни бившият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов, предаде репортер на БГНЕС.

Днес Младенов говори пред журналисти и фенове на "армейците", за да разкрие при какви условия е работил, откакто пое тима през месец март. "Хората от моя екип ме съветваха да не влизаме в клуба, знаехме какъв батак е, но аз все пак реших, че ще можем да се справим. Не съм имал никакви финансови условия, приех това, което ми бе предложено от Димитър Борисов. Аз и екипът ми не сме взимали заплати от шест месеца. Отделно направих и компромис и с неустойката за уволнението ми, но собствениците не я приеха. Сега всичко ще се реши в съда. Не съдя ЦСКА, а "Титан", сподели Младенов.

"Отношението към мен бе изключително некоректно. Много унижения понесох, собствениците се отнесоха с мен като с последния дрипльо, но аз останах, за да изпълня обещанието си към феновете, че няма да напусна. Изключително разочарован съм от Георги Илиев, с който дълги години сме били съотборници. Той до последно не ми каза нищо, а сега разбирам, че е преговарял с други треньори. В медиите казваше, че няма да бъда сменен. Явно той е господин Никой. Не се знае какво прави в клуба - изпълнителен директор ли е, или строител", продължи легендата на "червените".

"Начинът на работа в клуба е абсолютно аматьорски. Аз не съм правил селекция, водиха ми се футболисти. Някои от тях отказвах, но с други беше подписано без моето знание, като Тенгариня и Скиорили. Няма нормални условия за работа. С Димитър Борисов често говорихме и той винаги се съгласяваше с предложенията ми, а на следващия ден ставаше друго. Когато казах на Дюлгеров и Петър Стоянов, че няма да разчитам на тях, след това им бе казано да останат и че мен няма да ме има след 15 дни", допълни Младенов.

"Аз се провалих през миналия сезон, много тежко понесох загубата на титлата. Четири дни бях в болница, заради проблем със сърцето. Ръководството обаче не направи всичко възможно, за да стане отборът шампион. Истина е, че липсваха витамини, не се плащаха заплати. Плащаше се само на някои играчи и това разваляше климата в съблекалнята. Не знам защо "Титан" не иска ЦСКА да е шампион. Нямам никакви съмнения за играчите си в мачовете с Миньор Перник в края на миналия сезон и сега с Локомотив София", коментира бившият наставник на тима.

На пресконференцията в Пресклуб България присъстваха и фенове на "армейците", които изразиха подкрепата си към Стойчо Младенов и своето несъгласие с действията на собствениците на клуба. /БГНЕС