"На 90 процента това е селекцията, но има реален шанс да вземем още един футболист до края на трансферния прозорец", обяви селекционерът на Лудогорец Ивайло Петев на първата пресконференция на тима за годината, предаде репортер на БГНЕС.

Днес шампионите представиха атакуващия полузащитник Неманя Милиславлевич, а другото ново попълнение Себастиян Ернандес Мехия има проблеми с работната виза и ще се присъедини към отбора на първия подготвителен лагер. "На 90 процента това е селекцията за зимата. Има реален шанс да привлечем още един футболист до края на трансферния прозорец. Надявам се новите играчи да оправдаят доверието. Има боеспособен отбор и само се подсилваме на някои позиции, за да продължим да гоним целите си", коментира Петев.

"Има оферти за наши играчи, всичко е въпрос на преговори. Ако клубът и играчът са удовлетворени от някоя оферта, ще я приемем", допълни наставникът на "орлите". На пресконференцията Петев представи и новия член на треньорския щаб на тима - Тодор Киселичков, който ще бъде негов асистент. /БГНЕС