Станислав Манолев дебютира за Фулъм, но неговият тим не се представи добре и направи нулево равенство при гостуването си на Норич в мач от 26-ия кръг на Висшата лига.

Манолев започна като титуляр двубоя на "Кероу Роуд", както и Димитър Бербатов, като това бе едва вторият случай в историята на Висшата лига, когато двама българи започват мач от първата минута. Играещият под наем от ПСВ Айндховен футболист не направи грешки в защита, но не бе активен в атака, а "котиджърс" не успяха да създадат нито едно голово положение в срещата. В края на мача Манолев получи жълт картон, след като спря опасна контраатака на "канарчетата". Домакините също бяха беззъби и имаха само една възможност за гол, но ударът на Лусиано Бекио бе спасен от Марк Шварцер. След тази среща двата тима остават в долната половина на таблицата с актив от 29 точки.

Отборът на Челси се върна на третото място в класирането, след като победи с 4:1 Уигън на "Стамфорд Бридж". Головете за "сините" отбелязаха Рамирес, Азар, Марин и Лампард, а Шон Малоуни вкара за гостите. Попадение на Санти Касорла бе достатъчно за минималния успех на Арсенал при гостуването на Съндърланд, докато Суонзи разби последния в класирането Куинс Парк Рейнджърс с 4:1. Стоук Сити взе домакинството си на Рединг с 2:1 след голове на Роберт Хут и Камерън Джером. /БГНЕС