Бившият плеймейкър и капитан на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков обяви, че е готов отново да облече екипа на "трикольорите" и да се върне на терена, въпреки че е на 46 години.

"Надявам се Любо да се справи и да класира момчетата, защото, ако не го стори, ще се върна в националния отбор да играя. Тогава отново ще се класираме на голям форум", заяви Бала, който е и един от полсаниците на турнира "Ариана Аматьорска Лига 2013".
"Само Господ може да каже начело на кой отбор ще ме видите и дали това ще стане скоро. В момента използвам пълноценно свободното си време. Щастлив съм и съм зареден с нова енергия", добави легендата от САЩ'94.

"Като се прибрах в България, останах приятно изненадан от атмосферата на стадиона в Пловдив. Всеки такъв мач, като Ботев – Левски, води до повишаване на интереса към нашия футбол.

Що се отнася до инцидентите, това го правят единици хора, които са негативно настроени и трябва да бъдат наказвани. Нека не гледаме негативното, а позитивното да оставя в сянка. Развитието на Литекс, начело с Христо Стоичков, е един интересен и правилен път", каза още Балъков.

"Аматьорският футбол е основата на професионалния и аз, като професионалист, мога да бъда един от хората, осъществяващи връзката между аматьори и професионалисти. Искам да пожелая хубави емоции на всички участници в тазгодишното издание на турнира. В днешно време, когато България е в една невероятна криза, аматьорският футбол може да допринесе много за приятните емоции", завърши бившият национал.

sportni.bg