Феновете на Левски се вбесиха от декларацията на ръководството преди мача с Литекс. В нея те бяха призовани да не предизвикват ексцесии на стадиона в Ловеч.

Привържениците обаче реагираха остро на призива и нападнаха шефовете за нея, както и играчите за бездушната им игра през целия сезон.

Ето и отговора на декларацията на ръководството от страна на привържениците на Левски:

"Не ни се извиниха след Сараево, нито заради това, че дори не се опитаха да участват в мача срещу ЦСКА.  Не написаха декларация, за да ни се извинят за безобразната игра цял сезон, за това, че нямат нито едно спечелено дерби. Нито за това, че завършихме наравно с последния Монтана, нито заради безумния мач с Черно море.

Но решиха да пуснат декларация, за да ни предупредят, да "не сме се държали като гамени"? Господа от ръководството, добре ли сте?

Накарайте този отбор да играят като мъже и да не посрамват синята фланелка, както го правите за пореден сезон...

Публиката на Левски е със сигурност най-търпеливата и най-миролюбивата в света, съпоставено с безобразията и униженията, които нейните футболисти постоянно извършват. Започнете да действате адекватно!", пише в отговора на феновете.

Двубоят с Литекс е в сряда. Председателят на фенклуба Владимир Владимиров обяви, че след него ще се реши как ще процедира агитката оттук-нататък по време на мачовете.  

sportni.bg