"Проблемът е, че изиграхме два добри мача и си помислихме, че сме страшна работа. На третия мач се видя, че не е така", коментира наставникът на ЦСКА Милен Радуканов след загубата от Локомотив София с 0:1, предаде репортер на БГНЕС.

"Типично по български, проблемът е, че изиграхме два добри мача и си помислихме, че сме страшна работа. На третия мач се видя, че не сме станали страшна работа за два мача. Разочарован съм, защото днес не показахме това, което тренирахме и показахме срещу Локомотив Пловдив и Миньор. Днес явно подценихме противника, помислихме се за големи звезди и закономерно загубихме мача. Не мисля, че е закономерно, защото имахме повече положения, но те вкараха дузпата и ние загубихме", сподели Радуканов след мача.

"Когато играят всички 11 човека и се раздават максимално, ще се случат нещата. Когато подценяваме, един не играе, на другия не му се играе, третият е сърдит - се връщат да не казвам къде", допълни старши-треньорът на "армейците".

"Не видях ситуацията, не съм гледал и повторения, но доколкото видях главния съдия даде фаул, а страничният даде дузпа. Няма как да видя от моята позиция, щом така е преценил, ако не е дузпа, страничният ще си носи съвестта. Аз вярвам, че грешките са неволни, защото те са хора и трябва да реагират на секундата, дано да е така. Ако е така съм доволен, ако не - всеки си носи кръста. Ако някъде е ходил преди това и говори, и взима, и дава - това си е негов проблем", каза Радуканов по повод спорната ситуация.

"Това е мач за Купата и може да се играе 120 минути, затова изчаках със смените. Може да се контузи някой, знаете какво беше състоянието на отбора", обясни решението си за смените наставникът на "червените". /БГНЕС