"Ивайло Петев няма да го сменяме, само че ще има промени в политиката на клуба. Ще се залага повече на млади момчета", разкри собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след равенството с Литекс, предаде кореспондентът на БГНЕС в Разград.

"Според мен е заслужена точка. Не искам да коментирам съдийството, каквото и да кажа, ще бъде като запалянко. Може да се допуснат 1-2 грешки, но не може цял мач да се води към равен или загуба. Важно е съдиите да работят, за да намалят грешките", коментира Домусчиев след мача.

"Гледам момчетата от Литекс и се радвам. Надявам се в следващите няколко години и ние да имаме момчета от школата в първия отбор, които да играят с ентусиазъм. Тези хора, които са решили на всяка цена и с всякакви средства да търсят титлата, да са живи и здрави. Ако ви интересува, Ивайло Петев няма да го сменяме, само че ще има промени в политиката на клуба. Ще се залага повече на млади момчета. Ние не можехме да го правим досега, защото започнахме всичко на зелена поляна", допълни президентът на шампионите. /БГНЕС