Идването на Димитър Бербатов във Фулъм не е било изцяло печеливш ход според мениджъра Мартин Йол. Според него, както всяко нещо, и след този трансфер има и добри, и лоши аспекти.

Място за Бербо на "Крейвън Котидж" се отвори след продажбата на Клинт Демпси в Тотнъм. Американецът беше водещият голмайстор на лондончани за миналата кампания.

"Миналата година бяхме способни да вкарваме голове от нищото. Това ставаше благодарение на играч като Клинт Демпси в състава ни.

С привличането на Бербатов взехме човек, който също може да бележи попадения, но загубихме други неща в други фази", сподели холандецът.
 

За да не се повтаря тази кампания, в която "котиджърс" до последно няма да знаят дали са се спасили, мениджърът стяга сериозна лятна селекция. Той обаче не разкри много подробности.

Той говори и за бъдещето си в клуба, както и за спекулациите, че може да поеме Евертън, чийто мениджър Дейвид Мойс застана начело на Манчестър Юнайтед.

"Нуждаем се от 4 или 5, може би дори шестима нови играчи. Трябва ни сериозно подсилване в повечето зони, но това е нормално за всеки клуб. Трябва да се подсилим.

Колкото до информациите за Евертън, ще кажа, че не ми е неприятно да ме свързват с такъв клуб, защото той е сред големите в Англия. Но аз съм щастлив тук, както и моето семейство", сподели Йол.  

Sportni.bg