Пълна мобилизация на "сините" редици тече преди мача на годината с Лудогорец. Феновете смятат да направят истински ад гостуването на разградчани в София.

На ключови места в столицата бяха опънати транспаранти, призоваващи за масово присъствие на "Герена" тази вечер.

Такива имаше на подлеза на НДК, на мостовете по път към Телевизионната кула, на Цариградско шосе и др.

Призивите в тях бяха "Подкрепяй Левски докрай", "Всички на "Герена" тази вечер", "Левски докрай" и т.н.
Очаква се на трибуните да има над 10 хил. привърженици със сини шалчета. Билетите ще се продават до края на първата част на двубоя.

Скромна подкрепа се очаква от Разград. На "Герена" не се очакват повече от 80-100 души, пропътували разстоянието от Североизточна България.

Треньорският щаб също се е отдал на трескава подготовка за двубоя. Наставникът Николай Митов мисли евентуални промени в състава, в сравнение с този, загубил от Берое в сряда.

Очаква се той да направи сериозни рокади в защитата, а правещият силни мачове напоследък Жоао Силва е гласен за титуляр в атака.

В Лудогорец пък няма никакви проблеми около състава. Очаква се Ивайло Петев да пусне всичко най-добро.

Единственото му колебание е дали най-добрият в Левски тази пролет Гари Родригес да бъде пазен персонално. Петев смята да му закачи за "постоянна сянка" национала Йордан Минев.

Двубоят е от 20:00 часа, а победителят почти сигурно триумфира с титлата, въпреки че до края на сезона има и други два кръга.