Първият, който няма да остане в Левски след проваления сезон, е халфът Рене Михелич. Словенецът ще бъде върнат на Насионал Мадейра.

Именно от там дойде през зимата с договор под наем. По всичко изглежда, че той няма да стане постоянен, информира "Дарик".

Михелич имаше доста епизодични изяви тази пролет. Халфът трудно може да се запомни с нещо през тази кампания, освен с гола срещу Черно море и червения картон срещу Локомотив София.

Освен това, той взима и доста висока заплата, а на "Герена" вече сериозно ще се замислят за възнагражденията на звездите си.

А и Насионал Мадейра иска доста пари за футболиста си, така че бъдещето му все повече изглежда да не е свързано с Левски.

свен него със сигурност ще има и други заминаващи. Един от тях е Йордан Милиев. Защитникът е с изтичащ договор на 30 юни.

Засега няма никакви индикации за подновяването му. Самият той предпочита да излезе в чужбина.

Доста набелязани за гонене има сред чуждестранните футболисти. Тотални разочарования като Ромен Ели и Роман Прохазка нямат място на "Герена", но са с железни договори и ще е трудно да бъдат освободени. По-вероятно е да бъдат дадени под наем.