Димитър Димитров - Херо устоя на сериозния натиск да се завърне в Левски от следващия сезон. Последната атака към бургаския специалист е започнала почти веднага след драматичната загуба на титлата в последния кръг на "А" група. Това разкри членът на Управителния съвет на Левски Иво Тонев.

В последните три дни Тонев и Херо са водили безспирни преговори за условията, при които Димитров би се върнал на Герена. Вчера вечерта обаче разговорите са зациклили окончателно и идеята е пропаднала.

"Три дни имах разговори с Димитър Димитров. Късно снощи окончателно пропадна неговото идване в Левски.

Той е много достоен човек, който води много битки извън футбола. Много съжалявам, защото моето лично мнение бе, че той е най-добрият избор. Той е най-добрият треньор в България. Причините да не дойде не са нито финансови, а са чисто лични. Не мога да кажа нищо повече", заяви Тонев в ефира на Дарик.

"Предполагам, че Тодор Батков лично ще обяви и треньора и евентуално, ако има промени в ръководството на клуба. Левски се нуждае от треньор, като Димитър Димитров, за да го научи да играе футбол. Аз съм казал на Ники Митов, че водя разговори с Димитър Димитров. Не се получи и вече всичко в ръцете на Тодор Батков", допълни Тонев.