Големи удари в селекцията ще направи ЦСКА в близките дни. Към "Армията" са се запътили абсолютно всичките звезди на Литекс.

При "червените" ще играят близнаците Георги и Илия Миланови, защитникът Николай Бодуров, младите надежди Александър Цветков, Антон Недялков, Страхил Попов и други. Всички те идват с Христо Стоичков, който е новият треньор на отбора. Досега бяха под крилото му и в Ловеч.

Засега във футболните среди се твърди, че преминаването на абсолютно всички звезди на Литекс няма нищо общо с евентуалното влизане на Гриша Ганчев в ЦСКА. Такова твърдение обаче е доста наивно и по всичко личи, че преговорите за закупуването на акциите на клуба са във финалната фаза.

Освен младите звезди, на "Армията" чакат и бразилец, който ще дойде по изричното настояване на Камата. Тези трансфери ще се окажат огромни удари за ЦСКА. Първо, че това са смятани за едни от най-талантливите футболисти в България, второ, че ще могат да се вземат доста добри пари от тях при евентуален трансфер в чужбина, а на "червените" им излизат на практика безплатно.