Изненадващ обрат може да има в следващите дни около треньорския пост в ЦСКА. Уволненият през януари Стойчо Младенов сензационно може да се върне начело на "червените", информира ТВ7.

Това е пореден обрат на събитията на "Българска армия". Изненадващо миналата седмица беше обявено, че треньор ще е легендата Христо Стоичков.

Сега обаче може да се окаже, че той ще е или президент, или изпълнителен директор при новото ръководство. Тези рокади се очакват след влизането на Гриша Ганчев в управлението.

Младенов е твърд в намерението си да не не се връща, докато "Титан" е на власт. След като перничани паднат, пътят пред него ще е чист.
 

Така по всяка вероятност той ще си прибере и дължимите 250 хил. лв. Защото щеше да е един от изгорелите с голяма сума при сливането на ЦСКА и Литекс.

Иначе срещите на Гриша Ганчев с феновете продължават. Той е обещал, че нито една от титлите на отбора няма да изчезне при създаването на новото дружество и вече клубът ще преследва само класиране в групите на Шампионската лига.

За да се постигне това, на "Армията" идват всичките млади звезди на Литекс. Сегашните играчи на ЦСКА един по един вече се разкарват от клуба.

Официално с "червените" днес разтрогна халфът Сержиньо. Той не разкри никакви подробности, само че вече е свободен агент.

Изгонен е и Мартин Камбуров, а такава мярка грози още Апостол Попов, Иван Бандаловски, Костадин Стоянов и други. Абел Анисе пък ще бъде продаден.