Новият старши треньор на ЦСКА, Христо Стоичков, спря преговорите между столичния гранд и Ботев Пловдив за Абел Анисе, съобщава вестник "Труд".

Легендата на българския футбол е категоричен, че полузащитникът от Мадагаскар му е нужен в състава.
 

В същото време наставникът на "канарчетата", Станимир Стоилов, твърди, че собственикът на "червените", Димитър Борисов, му е обещал Анисе.

Изглежда обаче, че договорката между двамата е била само устна и то преди Камата да застане начело на тима от Борисовата градина.

В същото време стана ясно, че вратарят Томас Черни е променил датата на сватбата си и вместо в неделя, ще мине под венчилото в петък, за да е на линия за лагера в Етрополе в събота.

Припомняме, че Христо Стоичков изведе само 15 футболисти на първата си тренировка, но вече разполага с 23-ма, като нито един от тях не е от бившия му клуб, Литекс.

По-голямата част от играчите в сегашния състав на "армейците" имат договори с клуба, но нямат бъдеще в него.

Междувременно преговорите между собствениците на ЦСКА "Титан" и кандидат-собственика Гриша Ганчев тънат в мистерия.

Едва ли ще има и отговор преди неделя. Няма ли сделка до края на седмицата, шансовете избледняват. Из футболните среди витаят само догадки и полярни слухове.

Според едни всичко е приключило и Ганчев е в ЦСКА. Други твърдят, че бизнесменът се е разколебал и остава да издържа само Литекс.