Сделка за ЦСКА няма! Последната порция преговори са завършили със заключението, че в крайна сметка сделка между "Титан" и Гриша Ганчев поне на този етап няма да има.

Според livesport.bg в последния момент собствениците на ЦСКА са намерили пари и са извадили необходимата сума, за да осигурят бюджета на отбора до края на годината, както и участието в Лига Европа.

Жребият за евротурнирите се тегли в понеделник, а "червените" бяха потвърдени за участие от УЕФА. Дълго проточилите се разговори и различни варианти в крайна сметка не са довели до успешен край на вариантите за преминаването на Гриша Ганчев на "Българска армия".

Поне за момента той със сигурност прекратява всякакви опити да купува целия отбор, част от акциите или да влиза под каквато и да е форма в "червения" клуб. Гриша Ганчев продължава да насочва финансовите си средства и усилия към проекта Литекс с треньор Златомир Загорчич и всички звезди на ловчанлии, които бяха спрягани за евентуално преминаване в ЦСКА за момента са спрени от каквито и да е идеи за преместване в София.

В същото време не е ясно дали "Титан" вади собствени средства или някой друг в последния момент се е включил с финансова помощ, но абсолютно сигурно е, че за пореден път собствениците на ЦСКА осуетиха официален опит за влизане под някаква форма на друг собственик и ще продължават поне на книга абсолютно сами да издържат отбора.  

В изказване за TV7 Камата заяви, че остава в ЦСКА независимо от това дали Гриша Ганчев ще влезе в клуба или не. Стоичков сподели, че ще седне на преговори с досегашните собственици затова дали ще съвместява длъжностите на президент и треньор на "червените" в случай, че Ганчев се откаже от сделката.

Според телевизия BTV преговорите между Гриша Ганчев и Иво Иванов в Ловеч не са дали очаквания резултат, но по информация на медията разговорите ще продължат.  Двамата обаче за пореден път не са успели да се договорят по всички точки за сливането и издръжката на клуба. Сделка няма и след тези преговори.

Очаква се още в събота собствениците на "армейците" и Гриша Ганчев отново да се съберат, за да обсъждат възможните варианти. 

Sportni.bg