Трагикомедията в ЦСКА придобива нови висини с всеки изминал час. Играчите на тима обявиха явен бойкот.

На днешното занимание те се появиха, само за да завъртят 2-3 обиколки. След това обявиха, че няма да тренират, докато не си получат парите.

"Червените" футболисти са се заканили, че до един ще се махнат, ако до края на деня или най-късно утре не си вземат заработеното.

Някои от тях вече се оглеждат и събират оферти. Марсиньо и Михаил Венков може да забегнат към Черно море, а Платини е готов да се махне където и да е, само да си вземе парите.

От "Титан" пак обещаха, че ще се разплатят. Дали това ще се случи, само можем да гадаем, защото при пернишките бизнесмени всичко е предпоследно.

Заниманието не беше водено и от наставника Христо Стоичков. Помощниците му Стефан Генов и Петко Петков се явиха на "Армията", за да оберат срама на бойкота.

По думите им, Камата си е заминал за Испания. Там искал да си почине за малко и да се отърве от стреса и хаоса, които завари на стадиона.

Дали е в Барселона, или другаде, но Камата трябва да се върне в София в понеделник. Тогава се очаква да му бъде връчен контролният пакет акции на ЦСКА.

Какво ще прави с тях, как ще вади клуба от блатото, сигурно и самият той още не е наясно. А днес трябва да се разбере какво ще е наказанието от УЕФА и БФС за отказа от участие в Лига Европа, заявен в понеделник.

Явно драмата на "Армията" предстои, а днешният ден ще е поредният напечен за феновете на "червените". 

Sportni.bg