Над 12 000 фенове ще подкрепят Бразилия в домакинските й мачове с България от Световната лига по волейбол. Първият мач е днес от 16 часа и ще бъде предаван пряко по Тв7.

Повече от 1000 фенове наблюдаваха откритата тренировка на домакините преди сблъсъците, а билетите свършиха още в сряда.

"Вече започнахме да свикваме с новата промяна в часовата разлика. Момчетата са здрави и се надяваме да покажат най-доброто от себе си", заяви мениджърът на националния отбор Владимир Николов. Очаква се двубоите да бъдат изгледани на живо и от сънародниците ни, които работят в посолството на България там.

ТВ7 съобщава, че кариоките са закрили своите тренировки за нашия тим, но са пратили шпиони за заниманията на българите. Те записваха с камера и попълваха в лаптопите си всяко упражнение за тактика, изпълнявано от националите ни, докато Владимир Николов не ги изгони.

Нашите момчета са начело в групата, а олимпийските вицешампиони са втори. Целта пред отбора ни е да вземе три точки от двата мача в столицата Бразилия.

Отборът се прибира в понеделник вечерта и още във вторник заминава за Варна, където са последните ни два мача с актуалния шампион Полша.

Sportni.bg