"След победа с 3:0 няма как да не кажа, че момчетата се справиха много добре. Играчите ми се стараха и моето мнение е, че те стояха по-добре на терена от своя противник", сподели след класиката срещу Слован Братислава новият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев.

Специалистът добави: "Имаше известно напрежение в отбора. Това е нормално след загубените две поредни срещи, както и след идването на нов треньор. Има още какво да работим. За ден-два не съм вкарал кой знае какво ново. Основното бе, че вече говорих с момчетата. Едно-две неща исках да се правят по-бързо. Исках от тях да не позволяват на противника да прави опасности и да стоят добре на терена."

"Надявам се, че имам нужните качества, за да вървя във възходяща линия с Лудогорец. Треньорска кариера се гради с години – едни имат късмет, други нямат. Който и отбор да ни падне, ще се постараем да го отстраним. Все пак ще изчакаме, за да разберем кой от двата състава ще ни се падна, за да знаем какви са шансовете ни", завърши Стоев.

"Орлите" победиха Слован Братислава с 3:0 в мача реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Резултатът за българския отбор откри в 3-ата минута Иван Стоянов. Последваха две точни попадения в противниковата врата на Абало - в 12-ата и в 78-ата минута. По този начин, Лудогорец постигна първа историческа победа в европейските клубни турнири. /БГНЕС