"Влади Гаджев е един от най-важните играчи на Левски и утре ще бъде титуляр", обяви новият треньор на "сините" Славиша Йоканович на пресконференцията преди двубоя с Локомотив Пловдив утре, предаде репортер на БГНЕС.

Йоканович ще дебютира начело на тима утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" и по всичко личи, че ще има доста промени, както в тактически, така и в кадрови план. "От една седмица съм тук и това, което се опитваме да направим, е малко да стегнем отбора, да има по-малко пространство между отделните линии. Ще се опитаме да играем малко по-различно тактически в сравнение с мача с Ботев. Ще се появят някои нови играчи в състава, а някои ще играят на различни позиции в сравнение с мача с Ботев. Не сме имали много време за работа, но се надявам, че ще изглеждаме малко по-добре, отколкото срещу Ботев. Амбицията на Левски е винаги да се играе за трите точки", коментира Йоканович.

"Сега работя с този състав, който имам, и за мен те са най-добрите играчи в света. Разчитам в утрешния мач те да донесат точките за Левски. Всички говорят за това, че централните проблеми са най-големият проблем за Левски. Аз пък мисля, че имаме много други проблеми в състава. Планът на отбора е да привлече още някои играчи, за да бъде по-силен. Не съм аз този, който ще води играчи, ако се появи възможност за ново попълнение, аз ще дам своето мнение", допълни сръбският специалист.

"Гаджев ще бъде титуляр утре. За мен той е един от най-важните играчи на Левски и е било много смело решение той да не играе в предишния мач. Той е в много добро психическо състояние. Аз очаквам от него да поведе отбора, той е играч с много опит и много знания. Разчитам на него", каза Йоканович.

"Гледах първия мач на Локомотив Пловдив срещу ЦСКА, те изглеждаха по-организиран отбор, отколкото изглеждаше Левски срещу Ботев. Те са отбор, който оставя много малко свободни пространства и не дава възможност да се играе. Те са високи, разчитат много на статичните положения и на центрирания. Трябва да обърнем специално внимание на Камбуров и Лазаров, те са решили много мачове, но нашите играчи са наясно с това", коментира очакванията си за утрешния мач наставникът на "сините". /БГНЕС