"Готови сме и ще се опитаме да спечелим на всяка цена предстоящия мач с ЦСКА", сподели наставникът на Локомотив София Стефан Генов преди съботното столично дерби, предаде репортер на БГНЕС.

"Очаква ни изключително труден мач срещу отбора на ЦСКА. Това ще бъде второ поред дерби за нас. Отборът ни има доста кадрови проблеми, най-вероятно от състава ни ще отсъства капитанът Александър Бранеков. Той има някакво разтежение на ахилеса. На Том състоянието също не е добро, той не взе участие днес в тренировката, има подобен проблем като Бранеков. Те по всяка вероятност няма да бъдат включени в групата. Антонио Цанков също е извън групата, състоянието на вратаря ни Галев също не е добро, днеска му махат конците, така че да, имаме доста проблеми", сподели още специалистът.

Бившият треньор на Черно море и Локомотив Пловдив добави: "Знам, че ЦСКА са изпробвали някои нови футболисти вчера в контролата, която играха, така че очаквам някои изненади. Гледал съм последните им два мача, подготвени сме за това, което ни очаква в събота. През цялата седмица работихме върху грешките, които допуснахме в предишните ни мачове. Не смятам, че бяхме надиграни от Славия, просто допуснахме персонални грешки. Важно е, че си взехме поука".

Генов разкри още: "На проби при нас е централен защитник. Гледал съм го само на една тренировка, пратих го на медицински изследвания. Ще остане при нас, пък другата седмица ще решаваме за него. Не искам обаче да споменавам името".

"Основният ни проблем е, че нямаме достатъчно хора, искам да попълвам групата с качествени играчи. Трябват ни повече хора за такъв дълъг маратон. Всеки ден очаквам футболисти и върху това работя, не може с основна група от 14-15 човека да се почва първенството", завърши Стефан Генов. /БГНЕС