ЦСКА губи ключов спонсор в лицето на "Глобул". От телекома разпорстраниха съобщение, в което се казва, че партньорството с "червените" ще приключи с изтичането на актуалния договор.

Компанията за мобилни комуникации и ЦСКА подписаха в края на 2011 година спонсорски договор до септември тази година.

""Глобул" благодари на ръководството, играчите и привържениците на ЦСКА за успешното сътрудничество и пожелава на най-титулования български футболен клуб още успехи, както в България, така и в европейските клубни турнири", се казва в комюникето, разпространено от пресслужбата на компанията.

Припомняме, че Георги Илиев - Майкъла бе човекът, който се опита да предоговори условията по договора с генералния спонсор. Изпълнителният директор на клуба в последните месеци от управлението на "Титан" искаше да промени пропорциите между кеш и... минути за разговори в мрежата.

"Специално контрактът с "Глобул" е направен непрофесионално от наша страна. Не знам кой го е мислил, но съгласете се, 1 милион лева годишно, от които 800 000 лева включени разговори, е несериозно. Не може ЦСКА реално да получава 200 000 лева от генералния си спонсор.

Ще разговарям с хората от "Глобул" за съвсем нови условия. Ако не, ще търсим други варианти", сподели Майкъла, когато темата беше отново актуална.

sportni.bg