Мениджърът на Фулъм Мартин Йол защити хода си с привличането на още един централен нападател. Въпреки че разполага с качествени играчи като Димитър Бербатов и Брайън Руис, той взе още един.

Под наем на "Крейвън котидж" дойде бившият английски национал Дарън Бент. Според холандеца това е необходимо точно заради характеристиките на Бербатов и Руис.

"Дарън Бент ще ни даде необходимата скорост в атаката. Сега имам Бербатов и Руис, които са фантастични играчи, но бавят темпото ни напред.

Надявам се, че с идването на Дарън този въпрос ще се реши. Винаги съм искал да имам нападател като него. 

Като цяло съм щастлив от селекцията, която направихме. Взехме на разумни цени играчи, които доскоро щяха да струват десетки милиони.

Има още десет дни от трансферния прозорец, така че може да взема още някого. Мисля, че към момента ми трябват един или двама нови", сподели Йол.

Той ще може да използва новите си решения в предни позиции в предстоящия мач с Арсенал през уикенда. Фулъм обикновено се представя силно срещу лондонския си съперник.

"При нас няма страх от този съперник, но все пак има уважение към него и футболистите му. Много хора отписаха Арсенал след първия кръг.

Но видях в Турция, че за такова нещо не може да става и дума. Всъщност, никога не съм си и мислел, че Арсенал е в криза.

Отборът продължава да играе креативно в предни позиции, да създава положения и срещу Фенербахче можеше да вкара още много голове", сподели Йол.

Спортни.бг