Отборът на Левски за пореден път не успя да стигне до победа на своя стадион в София. В мач от шестия кръг на българското футболно първенство в "А" група сините си разделиха по една точка с Черно море. Левски-Черно море 1:1.

Головете вкараха Гари Родригес - от дузпа в 51-ата минута и Симеон Райков, който изравни в 53-ата минута отново от статично положение – свободен удар.

Отборът на гостите остана с десет човека заради червен картон на Стефан Станчев за нарушение срещу Цветан Генков, но две минути по-късно дойде изравнителния гол.

Домакините водеха играта от началото на срещата и опитаха да достигнат до гола с няколко удара от по-голямо разстояние, но не попаднаха в целта. Гостите играха добре в защита и оне позволиха на нападателите на Левски да "се развихрят".

Второто полувреме изглеждаше добре в началото за сините с дадената безспорна дузпа от съдията Николай Йорданов. Червеният картон бе за бившия юноша от сините Стефан Станчев в 49-та минута. Голът на Родригес му е четвърти за този сезон. Две минути по-късно обаче "моряците" стигнаха до изравняване. Райков изпълни отлично пряк свободен удар от около 30 метра и Пламен Илиев трябваше виновно да преживее гол във вратата си.

Имаше опити за промяна, но и пропуски и умора от Левски до края на мача, завършил 1:1. /БГНЕС