Мениджърът на Димитър Бебратов вече притежава пакет от 50 000 акции на ЦСКА. Ценните книжа са на стойност 2 лева, така че инвестицията на импресариото възлиза на 100 000 лева.

Информацията за сделката, която Данчев опитваше да крие досега, може да взриви мира в мениджърските среди. Покупката на Данчев няма да се хареса на конкурентите му в бизнеса като Лъчезар Танев например. Той не е в прекрасни отношения с Данчев, което ще сведе до минимум работата му с ЦСКА.

Засега не е ясно дали и Димитър Бербатов няма вече акции в ЦСКА, тъй като изпълнителният директор Александър Тодоров крие самоличностите на купувачите.

Новите шефове обаче призоваха имена като Бербо, Стилиян Петров и Мартин Петров да инвестират в бившия си клуб. Вече двама, свързани с Бербо и Стилиян, го направиха. Освен Данчев, това е кумът на Стенли - Юли Димитров, който също инвестира в любимия си клуб, закупувайки акции на стойност 130 000 лева.

Говори се и за бизнесмен от Благоевград, който също е инвестирал 100 000 лева. Така ЦСКА събра вече над 300 бона от продажбата на акции. Тези пари временно спасиха клуба от фалит. Миналата седмица бяха раздадени забавени заплати на играчите, след като тарторите открито започнаха да роптаят срещу безпаричието.

Sportni.bg