"Вместо хората, които влизат, да подобрят играта, има обратен ефект. Те трябва да дават много повече", обяви наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов след победата над Хасково с 6:2 на стадион "Българска армия", предаде репортер на БГНЕС.

"Един очакван резултат, нещо, което всички го очаквахме и то се случи. Иска ми се още повече хората, които влизат като резерви да бъдат по-положителни, но това не се случва вече в няколко мача подред. Вместо хората, които влизат, да подобрят играта, има обратен ефект. Те трябва да дават много повече. Приемам нещата такива, каквито са", коментира Младенов след двубоя.

"Утре ще разберем състоянието на Косоко. Проблемът е в глезена, надявам се да няма скъсани връзки, нещо по-сложно, и бързо да се възстанови", каза още треньорът на "червените".

Той обясни защо нападателят Рангел Абушев бе отстранен от първия тим. "Именно поради липса на дисциплина Абушев бе отстранен. Аз не подминавам такива неща с лека ръка. В два поредни случая не е изпълнил треньорско указание. Когато треньорът нарежда, трябва да се изпълнява. Абушев е един изключително добър футболист, бяхме щастливи с неговото привличане, но тук в ЦСКА винаги е имало дисциплина и това е най-силното в клуба". /БГНЕС