"Левски ще бъде воден от триото Тони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов. Старши треньор ще се води този, който има лиценз. Няма да взема решение за Сираков и Тонев поне до мача с ЦСКА. Христо Йовов остава на поста си, а Здравков ще води тима поне до края на полусезона", каза президентът на Левски Тодор Батков след днешната среща с феновете на тима, предаде репортер на БГНЕС.

"Феновете осъзнават, че направиха грешка, но в едно те са прави. При това слабо представяне за пета поредна година, не може в 4 без 10 да се обадим на председателя на Националния фенклуб и да му кажем, че след 10 минути обявяваме Петев за треньор. За това са прави феновете. Сигурно грешката е моя, явно аз трябва да правя всичко. Решението за започване на разговори с Петев беше взето още в петък вечер. То е мое еднолично решение, след като се съветвах със Сираков и Тонев. Преговорите приключиха вчера в 14:30 часа. Като постъпка аз не мога да не я осъдя. Жалко за Левски, жалко и за самия Петев. Той не заслужаваше така да бъде посрещнат. Обади ми се и каза, че при създалата се ситуация се оттегля", каза Батков.

"Не е вярно, че феновете избират треньора, но те трябва да бъдат информирани, а не игнорирани. Все пак ние говорим за отбор, който е известен с многото си монолитни фенове. Те обещаха пълна подкрепа за тима. Сгрешихме, че не ги игнорираме, но заявявам – феновете не определят треньора на тима!", добави той.

"Разговарях вчера с Наско. Днеска си е изключил телефона, аз не мога да го търся по Фейсбук. Дано да си включи телефона, така не върви", сподели още босът на "сините".

"Аз няма как да дам оставка, това е омагьосаният кръг. Аз съм и мажоритарен собственик, трябва да дам оставка пред себе си. Мисля, че финансово ще продължаваме да се справяме. Случилото се вчера обаче ме притеснява. Казах на феновете, че ако продължаваме така, те ще повредят още повече на отбора. Вчера имаше проблем със сигурността, но ние не искаме да се пазим с полиция. Направихме просто грешка, че не им казахме по-рано за Петев", завърши Батков. /БГНЕС