"Второто място в нашата група, зависи най-много от нашата игра", каза селекционерът на националния ни отбор по футбол Любослав Пенев преди решаващите мачове с Армения и Чехия, предаде репортер на БГНЕС.

"Голяма част от играчите са добре и ще имам по-голям избор при определянето на състава за мача с Армения. Притесняват ме наказаните футболисти, но това притеснява всеки треньор. Имаме хора, които висят с по един картон и неслучайно имаме повече хора в групата. За мен този мач с Армения не е по-различен от другите. Важен мач като всички останали", продължи Пенев.

"Трябва да подходим максимално сериозно както до момента. Имаме два мача и може да звучи несериозно, но моята програма е два плюс два мача. В нашата група второто място зависи най-много от нашата игра. Във всички мачове сме допускали грешки, но се стараем да сведем до минимум пропуските си. Футболистите са наясно с това, което им предстои и са спокойни", каза още Пенев.

Бившият нападател продължи: "Това е един футболен мач и ние трябва да се преборим дори и да има провокация. Излизаме 11 срещу 11 и трябва да изпълним задачите си по-добре. Няма напрежение и ако е имало то беше в началото на кампанията. Вече играем на едно добро ниво и сме близо до бараж. Армения е по-силна като гост и трябва да внимаваме с контраатаките им".

Пенев коментира и думите на президента на БФС Боби Михайлов, че иска да поднови договора му като национален селекционер. "Приоритетите ми сега са двата мача и темата за нов договор е на много заден план. Това е най-лесното, сега е важно да излезем победители от тези два мача", завърши Пенев. /БГНЕС