Националният отбор на България замина за Армения, където утре ще се състои предпоследната квалификация за Мондиал 2014 в груповата фаза.

Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов заяви, че на тимът ще му е нужна и доза късмет, за да изпълни целта си да се класира на бараж.

На същото мнение е и неговият син - вратарят на "трикольорите" Николай Михайлов.

"Едно от нещата, които са нужни, за да се стигне до бараж, е и късмет. Най-хубавото нещо за един играч е да играе на Световно първенство. Аз съм играл три пъти, пожелавам го и на момчетата", заяви Боби на летището.

"Очаквам тежък мач, наблюдавахме ги доста добре. В гостуванията играят доста по-добре, отколкото в домакинствата, надявам се и утре да е така, за да успеем да вземем трите точки.

Отборът е спокоен, няма напрежение. Най-важното е, че всички са здрави. Надявам се в последните два мача да имаме късмет и да успеем да ги вземем", заяви пък Ники Михайлов.

"Със сигурност ще бъдат нахъсани, но ние трябва да си свършим нашата работа. Но ако не успяваме да побеждаваме отбори като Малта и Армения, нямаме място на световните финали", завърши титулярният вратар на България.