Тази вечер идва ред на третите мачове от груповата фаза на Шампионската лига в 4 от групите.

Безспорно дербито е в група Н на стадион "Джузепе Меаца" в Милано, където домакините от Милан посрещат Барселона. Гостите от Испания демонстрираха самочувствие преди двубоя, а и не за първи път играят срещу този противник.

Наставникът на Милан Масимилиано Алегри коментира преди срещата, че защитата ще реши всичко в мача. Главен съдия на срещата ще е германецът Феликс Брих, а може да наблюдавате двубоя по bTV Екшън от 21:45 часа.

В другата среща Селтик и Аякс ще търсят първата си победа в групите, а главен съдия ще бъде Иван Бебек от Хърватия.

В друг ключов мач тази вечер Арсенал посреща финалиста от последното издание на турнира Борусия Дортмунд. Двата състава се захапаха преди двубоя от група F като немците предупредиха "артилеристите", че те не са Норич.

Битката ще бъде предопределена и от сблъкъка на две от звездите на отборите Оливие Жиру и Роберт Левандовски. Арсенал са в прекрасна форма като са лидери в Премиършип, но и Борусия не са по-зле. Момчетата на Юрген Клоп са на втората позиция в Бундеслигата на точка зад лидера Байерн Мюнхен. Двата тима заемат и първите две места в групата си в Шампионската лига. Двубоят може да гледате от 21:45 часа по RING.bg.

В другата среща от тази група Марсилия ще търси първи успех над италианския Наполи.

В група Е лидерът Шалке приема Челси  търсене на трети успех. Германците още не са получавали гол във вратата си, а това би трябвало да го стори Челси. В другата среща Стяуа приема Базел с Иван Иванов в редиците си.

В група G Атлетико Мадрид гостува на Аустрия, а Порто приема Зенит.

Sportni.bg