Хонконгският богаташ Стивън Ло отрече да има каквото и да било общо с ЦСКА. Той обяви официално, че няма намерение да помага по какъвто и да било начин на клуба.

Миналата седмица лично босът на "червените" Александър Томов обяви, че милиардерът ще помага. След това Лупи сам върна газта, а сега Ло съвсем го отряза.

"Не знам откъде идват тези твърдения. Те обаче са изфабрикувани. Хората на ЦСКА бяха на посещение на добра воля.

Единствено сме дискутирали подобряването на връзките между двата отбора. И ги водих на мача Хонконг - ОАЕ.

Не смятам да купувам българския отбор и не знам какви финансови проблеми има. Това не сме го дискутирали въобще", заяви Ло пред "Саут Чайна Поуст".

В момента той си има други проблеми на главата. В Макао отново стартира процесът срещу него и колегата му Джоузеф Ла Луен за даване на подкуп на държавния секретар.

Засега антикорупционната комисия не е извадила никакви доказателства срещу тях, но не се знае с какво ще излезе при подновяването на делото.

И докато един от очакваните източници на приходи за ЦСКА пресъхна, клубът може да се сдобие с нова звезда. Това е бившият български национал Мартин Петров.

Лявото крило, което от вчера отново започна подготовка с "червените", се очаква да подпише договор в четвъртък или петък.

Той вече е имал разговори с Александър Томов и наставника Стойчо Младенов. Двамата са го уверили, че за него място на "Армията" винаги ще има.

Марто не е изиграл пълен мач от декември миналата година. Въпреки това е във форма, макар че се подготвяше самостоятелно от края на май насам.

Очаква се договорът му да е до края на годината и ако не си намери клуб и след това, да парафира за по-дълго.  

sportni.bg